В Козятинському районі працівники міліції затримали непрацюючого 30 – річного чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні розбійного нападу . 20 лютого невідомий чоловік зайшов у помешкання до місцевого 42 – річного чоловіка, вдарив його в обличчя і забрав з квартири кредитну карточку. Це сталося близько 22 години. Внаслідок отриманої травми потерпілий потрапив у лікарню. Протягом наступного тижня правоохоронці встановлювали особу підозрюваного і нещодавно його затримали.

Як повідомив начальник Козятинського райвідділу міліції Олег Будьківський, зловмисником виявився місцевий непрацюючий чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за подібний злочин. Зі слів затриманого, він прийшов у цю квартиру до свого знайомого по борг. Двері йому відчинив незнайомий чоловік, який повідомив, що декілька днів тому господар помер і зараз він тут проживає. Розгніваний гість вирішив, що за будь – яких обставин, йому мають віддати заборгованих 50 гривень і почав вимагати їх у нового мешканця квартири. Під час суперечки підозрюваний вдарив чоловіка кулаком в обличчя, зайшов у помешкання і забрав кредитну карточку.

Наразі за фактом розбійного нападу порушили кримінальну справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.



Переглядів: 3025
Поширень: 0