Відповідно до прийнятого рішення буде створено два окремих підрозділи «Калинівський елеватор» та «Ямпільський елеватор». Причиною для прийняття такого рішення послужила господарська необхідність в наявності елеваторів у Вінницькій та Хмельницькій областях. Окремі підрозділи будуть здійснювати будівництво будівель елеваторів.

«Калинівський елеватор» з\'явиться в м. Калинівка Калинівського району Вінницької області, а «Ямпільський елеватор» фізично розташується в смт. Ямпіль Білогірського району Хмельницької області.

Нагадаємо, що «МХП» здійснює будівництво нового комбікормового комплексу в Ладижині Вінницької області, який буде введений в експлуатацію до кінця року.

До 2015 року «МХП» розраховує збільшити земельний банк на 42% до 400 тис. га.

У 2011 році після доопрацювання зібраний урожай 2010/2011 МР складає 56,4 млн тонн, що на 30,3% більше, ніж у минулому році. Це рекорд за останні 20 років. Такий сплеск експорту за поточний рік можна пояснити тим, що в 2011/2012 МР буде вивезено не тільки зерно врожаю 2011 року, а й нереалізоване через введених квот зерно врожаю 2010 року. Елеваторні потужності в Україну в цьому році, за даними Держреєстру, складають всього 30, 4 млн. т.

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (МХП, MHP) - одна з провідних агропромислових вертикально-інтегрованих компаній України, один з найбільших виробників продуктів з домашньої птиці в Україну (в Україні представлена ​​брендами «Наша Ряба», «Легко!"). Земельний банк компанії - 280 тис. га. Основною діяльністю групи, заснованої в 1998 році, є розведення птиці, виробництво і продаж продуктів з м\'яса курки - в основному під маркою «Наша Ряба». Продукція під брендом «Наша Ряба» виробляється на чотирьох підприємствах МХП: «Миронівська птахофабрика», птахофабрики «Перемога Нова», «Дружба народів Нова», «Орель-Лідер». Голова правління - Юрій Косюк. Директор по маркетингу - Юрій Логуш.



Переглядів: 6879
Поширень: 0