19 березня зранку до чергової частини Бершадського райвідділу міліції звернулась жителька м. Бершадь, власниця магазину в одному з сіл Бершадського району і повідомила, що її торговий заклад обікрали. На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що невідомі проникли в приміщення магазину, зірвавши навісний замок та розбивши скло внутрішніх дверей.

Незабаром при огляді закинутих помешкань міліціонери натрапили на 35-річного місцевого жителя який, при зустрічі з людьми в погонах поспішив допити "трофейну" горілку з напівпорожньої пляшки. Зловмисник мав при собі і інші викрадені з магазину речі. Всього ж чоловік, який, до речі, неодноразово судимий за крадіжки, в тому числі і з проникненням у житло громадян, поцупив з магазину чоловічі туфлі та продукти харчування на суму близько 850 грн та 20 грн готівкою.

За фактом крадіжки порушено кримінальну справу по ст. 185 ч.3. За крадіжку, скоєну з проникненням в приміщення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.



Переглядів: 3380
Поширень: 0