26 березня перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський провів робочу нараду. Її учасники розглянули та обговорили організаційні питання щодо плану діяльності робочої комісії з вивчення ситуації щодо порушень керівництвом обласного комунального притулку для дітей «Добро».

Про цілу низку зловживань у діяльності керівництва вищезгаданого закладу йшлося у колективній скарзі, з якою до голови обласної Ради на особистому прийомі громадян звернулися працівники притулку для дітей «Добро».

Враховуючи подання прокуратури та з метою об’єктивної, всебічної і повної перевірки фактів, викладених у колективному зверненні, розпорядженням голови обласної Ради створена робоча комісія, до складу якої увійшли депутати обласної Ради, працівники виконавчого апарату обласної Ради, спеціалісти управлінь охорони здоров’я і курортів ОДА, праці та соціального захисту населення ОДА, служби у справах дітей ОДА, Територіальної державної інспекції праці, а також представники профспілок та громадських організацій.

Члени комісії вирішили терміново вивчити всі матеріали і 28 березня провести виїзне засідання безпосередньо у притулку, де мають перевірити факти порушень.

- Наше завдання - забезпечити об’єктивність перевірки фактів, висвітлених у скарзі, - зазначив у підсумку наради Ігор Кревський.
 


Переглядів: 5561
Поширень: 0