30 березня голова обласної Ради Сергій Татусяк бере участь в українсько-польському бізнес-форумі, котрий проходить у Вінниці. Захід відбувається з ініціативи президента громадської організації «Клуб ділових людей» Надії Лисецької, за підтримки Вінницької обласної Ради та обласної державної адміністрації.

Співорганізатором з польської сторони виступає громадська організація «Український Центр Бізнесу», що функціонує у Варшаві та об\'єднує багатьох польських підприємців. Особисту підтримку форуму висловив маршалек Мазовецького воєводства Адам Струзік.

Як зазначають організатори українсько-польського бізнес-форуму, його мета – у результаті переговорів вийти на підписання конкретних договорів та залучення інвестицій. Крім того, сторони мають обговорити найбільш перспективні напрямки економічної співпраці Вінниччини й Польщі.

По закінченню першої офіційно-теоретичної частини форуму, польські бізнесмени планують відвідати підприємства Вінницького регіону та на практиці ознайомитися з особливостями їхньої роботи.


Переглядів: 4008
Поширень: 0