13 червня у залі облдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди професійного свята працівників галузі охорони здоров’я України – Дня медичного працівника, яке щорічно відзначають у третю неділю червня. Кращих представників медичної когорти Вінниччини вітали голова обласної Ради Сергій Татусяк, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Мовчан, а також начальник управління охорони здоров’я та курортів ОДА Лідія Діденко, голова обласного товариства Червоного Хреста Сергій Глухенький, голова обкому профспілки медичних працівників Іван Лєта.

- Це свято можна назвати всенародним, бо справа, якій ви служите, стосується всіх і кожного, адже міцне здоров’я – це найцінніший скарб у житті кожної людини. Бажаю вам невичерпності сил і завзяття, нових перемог, а праця на благо інших нехай приносить задоволення – звернувся до присутніх Іван Мовчан, відкриваючи урочисте засідання.

- Медики – це еліта української нації, без якої не можна розраховувати на успішний розвиток нашої держави – наголосив у вітальному виступі Сергій Татусяк, адже саме завдяки ініціативам медиків наша область стала пілотною у реформуванні галузі охорони здоров’я.

- І хоч цей шлях нелегкий і тернистий, проте тільки спільно, у консолідованій співпраці з депутатським корпусом, з громадою ми зможемо подолати всі труднощі реформи – запевнив голова обласної Ради і побажав винуватцям свята всіх життєвих гараздів та здорового способу життя.

Кращих медиків Вінниччини, серед яких - славна когорта завідувачів, рядових лікарів, фельдшерів, медсестер, нагородили Почесними грамотами та Подяками Міністерства охорони здоров’я України, а також Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради.

На завершення свята присутніх порадували своїми талантами творчі колективи Вінниці.



Переглядів: 3953
Поширень: 0