Відкриття останього Центру обслуговування  платників податків В урочистостях, присвячених цій події взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Іван Мовчан.

Вітаючи усіх присутніх І.Мовчан зазначив, що відкриття такого роду центрів спрямовані на те, аби платник податків менше часу і зусиль витрачав на спілкування з податківцями, а спрямовував всі зусилля на розвиток свого бізнесу, власної справи, нарощення свого потенціалу, більших прибутків та вчасну сплату податків.

Він також відмітив, що обласна влада сьогодні на всіх рівнях ставить завдання підтримки малого і середнього бізнесу, забезпечення поліпшення якості та сервісу надання адміністративних послуг.

Урочисте відкриття Центру обслуговування платників податків у Барському районіСаме для цього, за його словами, і створюються такі центри, яких на Вінниччині функціонує вже 14.

Іван Мовчан підкреслив, що ми є свідками зміни векторів роботи податкової служби, яка з фіскального органу перетворюється на високоякісний сервіс, що сприяє розвитку підприємництва.

А також висловив подяку всім, хто долучився до створення даного центру та запевнив, що такий сервіс сприятиме комфортній сплаті податків у Барському районі.

У свою чергу, вітаючи усіх присутніх голова ДПС у Вінницькій області Ірина Зленко відмітила, що Вінниччина єдина область в Україні, що завершила відкриття запланованих дозвільних центрів на території області. За що область отримала високу оцінку і слова вдячності від керівництва держави.

Нагадаємо, що 25 квітня свій євросервіс від податкової першими отримали могилівчани, 7 травня такий же центр відкрився і у Жмеринці, 17 травня Центр обслуговування відкрився у Крижополі та 18 травня у Вінниці.



Переглядів: 4358
Поширень: 0