Микола Джига в Бершадському районі На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Микола Джига, відвідуючи 3 липня Бершадський районний центр первинної медико-санітарної допомоги.

Голова облдержадміністрації прибув у Бершадський район першим рейсом літака санітарної авіації, тим самим перевіривши його справність та зручність.

Голова облдержадміністрації відвідує лікарні Бершадського районуПід час інспектування лікарні очільник області наголосив на необхідності якнайшвидшого утеплення фасаду і заміну вікон приміщення, так як це, в свою чергу, дасть можливість заощадити кошти на інші нагальні потреби закладу.

Районний центр первинної медико-санітарної допомоги включає в себе 7 корпусів із загальною кількістю ліжкомісць - 255.

Найстаріше приміщення лікарні збудоване майже 115 років назад, а найновіше це нещодавно відкрите - пологове відділення. Наразі у закладі проводяться ремонтні роботи у корпусі швидкої допомоги, а надалі планується провести ремонт у неврологічному відділенні. Усі роботи ведуться за рахунок спонсорських коштів.

Голова облдержадміністрації ознайомився із роботою майже усіх відділень лікарні, зокрема лор-очного, неврологічного, терапевтичного, дитячого та відділенням інтенсивної терапії.

Микола Джига в Бершадському районі познайомлюється з роботою усіх відділень лікарні В палатах відділення інтенсивної терапії умови перебування хворих знаходяться на належному рівні. Тут вистачає необхідного обладнання, а також усі палати забезпеченні кондиціонерами. У дитячому відділенні необхідно замінити вікна і стіни в коридорах, які оббиті дерев’яною вагонкою, що становить небезпеку для життя пацієнтів.

Серед чималої низки завдань, які отримали місцеві лікарі це проведення постійної роз’яснювально-профілактиної роботи щодо здорового способу життя. Адже про людське здоров’я насамперед має дбати сама людина, а не медичні працівники, зауважив голова облдержадміністрації.



Переглядів: 5323
Поширень: 0