Таким чином майбутні журналісти увесь липень самостійно випускають газети в якості творчої практики, пізнаючи реальну глибинку без глянцю.

В калинівському  «Прапорі Перемоги» фоторепортером з майбутніми журналістами працює місцева десятикласниця Катя Чекова, яка знімає не лише героїв публікацій, а й побут та пригоди самих стажерів для фотофільму про їх практику. Щось на зразок реаліті-шоу «Фабрика журналістів». Завдяки цьому за перебігом експерименту можуть спостерігати і читачі «Моєї Вінниці».

А пригод у студенток (група, як на підбір, дівоча) вистачає.

Теми вони розробляють в стилі інфотеймент, коли самі пробують і перевіряють усе, про що пишуть.

«Найгостріше» наразі враження – візит на фермерське господарство "Панський хутір", де корінні городянки допомагали копати часник. Тож і назад в редакцію повертались із фермером Сергієм Моргунським у машині, завантаженій все тим же часником))

На замітку вінницьким журналістам, - студентки, які щойно закінчили перший курс, ще не вміють тільки верстати. Ці навички вони освоюватимуть на другому курсі.

Нагадаємо, що цей проект реалізується Інститутом журналістики за підтримки Фонду розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка.

Як ми повідомляли раніше, Реаліті «Фабрика журналістів»



Переглядів: 4796
Поширень: 0