16 липня близько 5-ої години ранку на телефон до міліції надійшло повідомлення, що на вулиці смт. Крижопіль невідомим автомобілем скоєно наїзд на дівчину. Водій автомобіля з місця події утік. 20-річна студентка, місцева жителька зазнала численних переломів і була госпіталізована до хірургічного відділення Центральної районної лікарні.

Щойно на вулиці розвиднилося, на місці ДТП були зібрані речові докази. За уламками передньої решітки та крупинок фарби стало відомо, що потрібно шукати автомобіль марки «ВАЗ-2103» або «ВАЗ-2106» червоного кольору. Згідно бази даних у поле підозрюваних попадало більше шестидесяти автомобілів, зареєстрованих у Крижопільському та сусідніх районах. На ноги був поставлений весь особовий склад на чолі з керівництвом.

Під час опрацювання сусіднього Піщанського району, начальник цього районного підрозділу ДАІ старший лейтенант міліції Анатолій Немировський на центральній вулиці районного центру близько 9 години ранку побачив «жигулі» червоного кольору. У третьої моделі була поламана решітка. Водій автівки розповів, що пошкодив її днями у лісі, коли з дружиною у дощову негоду наїхав на дерево. Проте у райвідділі 29-річний чоловік, житель смт. Рудниця, вирішив зізнатися, після того як поламана решітка автомобіля співпала з уламками, що були знайдені на місці ДТП. Зловмисник виправдовувався тим, що злякався, тому говорив неправду. Насправді, - запевнив він, - заснув за кермом, а коли наїхав на людину, злякався і утік.

За фактом ДТП порушена кримінальна справа, ведеться слідство. Автомобіль поставлений на арештмайданчик.



Переглядів: 3499
Поширень: 0