Податківцями Вінницької області було організовано та проведено на ринках, площах, в супермаркетах та банківських установах 32 промо-акції, під час яких розповсюджувалися інформаційні листівки про сервіси податкової служби під гаслом "Від фіскального органу – до сервісної служби".

Довідкова інформація про безкоштовні сервіси ДПС розміщена на інформаційних стендах в приміщеннях 14 Центрів обслуговування платників податків ДПС та консультаційних пунктах області.

Окрім цього, майже 25 тис. платникам податків (в т.ч. 17 тис. - приватним підприємцям) було надіслано тематичні інформаційні листи з детальною інформацією про спектр сервісних послуг ДПС.

Для всебічного інформування жителів та гостей області щодо сервісів ДПС, в т.ч. стосовно "Пульсу податкової", Центру сертифікації електронних ключів, в найбільш людних місцях, на автошляхах, лише за серпень цього року, розміщено 34 носії зовнішньої реклами (13 біг-бордів, 9 сіті-лайтів та 9 інформаційних дошок).

Інформуючи про нові можливості якісного обслуговування представників бізнесу та громадськості, ДПС у Вінницькій області констатує значне збільшення користувачів веб-сторінки ДПС у області та сподівається, що отримані податкові послуги сприятимуть зростанню податкової культури вінничан.



Переглядів: 3458
Поширень: 0