Із вітальним словом до учнів та педагогів звернувся директор навчального закладу Олександр Дмитрик, звернувши увагу на актуальність роботи із обдарованою молоддю, необхідність підтримки та надання можливості реалізації творчого та інтелектуального потенціалу.

А тут Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищу є чим пишатися: учні закладу - учасники Всеукраїнської акції «Моральний вчинок» посіли ІІ місце в номінації «Культурологічний проект»; учень групи №6 Тарас Пахолюк виборов 3 місце у Міжнародному конкурсі ім. Я. Корчака; абсолютну перемогу в обласному конкурсі проектів «Пирогов – видатна особистість Вінниччини!» здобули учасники бібліотечного гуртка; у X Міжнародному відкритому конкурсі із Web- дизайну та комп’ютерної графіки в номінації «Програмна реалізація» перше місце у II турі змагання посів учень групи № 35 Володимир Чміхаленко, а учень групи № 1 Юрій Овчарук в обласному конкурсі ім. П. Яцика став переможцем у номінації «Оригінальний виклад думок у творчому завданні».

З метою стимулювання, підтримки та заохочення талановитої молоді, майже 190 учасників свята нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками та грошовими преміями в номінаціях:

  • «Відмінник навчання»,
  • «Інтелектуал»,
  • «Професійна майстерність»,
  • «Митець року»
  • «Спортсмен року».

Загальний фонд грошових винагород склав 9 тисяч гривень.



Переглядів: 4210
Поширень: 0