Сьогодні у актовій залі ТУ МНС в присутності апарату управління та керівників підрозділів області відбулась урочиста церемонія нагородження учня 5–Б класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 м.Гнівані Тиврівського району Назара Фіяла. Медаль «Герой-рятівник», цінні подарунки і слова вдячності головного рятувальника Вінниччини, Руслана Шевчука, Назар приймав за свій нещодавній героїчний вчинок.

Як повідомлялося раніше, першого жовтня чотирирічний хлопчик на березі ставка катався на велосипеді, і все ж було б добре, коли б колесо не потрапило в яму, в результаті чого велосипед перекинувся і дитина з похилого обриву впала у воду. По інерції хлопчика затягло на глибину і він почав тонути. Побачивши біду, десятирічний Назар, перебуваючи неподалік, кинувся рятувати потопаючого. Будучи в одежі, п`ятикласник зумів добратись до малюка, що потребував негайної допомоги, та витягнув його на берег. Далі, почувши дитячі крики, до юного рятувальника поспішив перехожий, який відніс щойно врятованого та наляканого хлопчика до його батьків. Сам герой, мокрий та босий, адже взуття загубив у озері, побрів додому, де і розповів про випадок родині.

Окрему подяку очільник теруправління також висловив першій вчительці та матері Назара, а також вручив їм грамоти та подарунки.

Як ми повідомляли раніше, 10-річний вінничанин врятував життя 4-річній дитині.



Переглядів: 5555
Поширень: 0