Станом на 25 грудня із 33 районних та міських (міст обласного значення) бюджетів затверджено дев’ять районних та два міських. Зокрема, бюджети Гайсинського, Жмеринського, Могилів-Подільського, Оратівського, Теплицького, Тиврівського, Хмільницького, Чернівецького, Шаргородського районів, а також м.Жмеринка і м.Хмільник.

Володимир Барецький наголосив, що відповідно до планів роботи районних та міських (міст обласного значення) рад, всі районні та міські бюджети до кінця поточного року будуть розглянуті. Він також повідомив, що розпочався процес затвердження бюджетів сільських та селищних рад, із 661 затверджено вже 5.

Станом на 25 грудня в цілому по області місцеві бюджети виконані на 98%, двадцятьма п’ятьма районами. Наближаються до виконання обласний бюджет та бюджет Тульчинського району. В процесі виконання знаходяться бюджети міст обласного значення, Немирівського та Літинського районів.

Заступник голови облдержадміністрації повідомив, що у поточному році з Державного бюджету передано області майже 130 млн.гривень додаткової дотації. Це дало можливість забезпечити у повному обсязі виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, що фінансується з відповідних місцевих бюджетів. В цілому по області видатки профінансовані на 98%, – резюмував Володимир Барецький.

Раніше ми повідомляли проте, 24 грудня виконавчий комітет Вінницької міської ради затвердив головний фінансовий документ обласного центру на 2013 рік. Загальний обсяг доходів міського бюджету становитиме 1429,3 млн. грн. Видатки міської казни затверджено в сумі 1431,7 млн. грн.



Переглядів: 2697
Поширень: 0