У театрі Садовського привітали з новорічними святами діток з Вінницької області

На новорічну губернаторську ялинку приїхали діти пільгових категорій – з багатодітних та малозабезпечених родин, а також обдаровані хлопчики і дівчатка – переможці різноманітних конкурсів та олімпіад і лідери шкільного самоврядування. Зі щирими побажаннями щастя, здоров’я, святкового настрою та здійснення найзаповітніших мрій звернулися до дітлахів заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова та перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський.

У театрі Садовського привітали з новорічними святами діток з Вінницької області

Організатори свята, зокрема управління у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, управління культури і туризму облдержадміністрації, а також актори театральної трупи зробили все можливе, щоб казка стала дійсністю.

Для діток влаштували конкурс

Юних відвідувачів театру розважали веселий Дід Мороз і привітна Снігуронька, на них чекали захоплюючі конкурси та цікаві призи. Діти отримали солодкі подарунки та іграшкові сувеніри від голови обласної державної адміністрації Івана Мовчана та голови обласної Ради Сергія Татусяка, і переглянули казкову виставу „Попелюшка”, створену акторами театру.

Дід Мороз та Снігуронька завітали на свято до дітей

Маленькі глядачі разом з героями улюбленої історії поринули у казковий світ добра та здійснення мрій, насолодились чудовою музикою і танцювальними композиціями у виконанні акторів.



Переглядів: 3821
Поширень: 0