4 січня о 18.30 год. в с. Приборівка 49-річний водій автомобіля "ВАЗ-2105", житель смт. Турбів, скоїв наїзд на пенсіонера, жителя с. Приьорівка та з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП пішохід з тілесними ушкодженнями у вигляді: перелому поперекового хребця, перелом крижового-клубкового з\'єднання справа госпіталізований в ЦРЛ. В ході проведених заходів співробітниками ДАІ РВ водій був затриманий, а автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

автомобіль який зник з місця ДТП

За словами водія "Жигулів" він, побачивши пішохода, який йшов по сільській дорозі, пригальмував та тихенько біля нього проїхав. Удару не відчув, а тому не зупинився та поїхав додому. Сам потерпілий запам\'ятав номер автомобіля та повідомив його правоохоронцям. Як з\'ясувалося у ході слідства, автомобілем керував за дорученням мешканець Турбова. Там його та автомобіль знайшли працівник ДАІ. Свою провину чоловік визнав. Тривають слідчі дії.

За минулий рік в області було скоєно 23 ДТП з постраждалими пішоходами, під час яких водії покинули місце автопригоди, 20 з них оперативно розшукано співробітниками ДАІ. Впроваджено кримінальні справи. Тому, Державтоінспекція Вінниччини звертається до усіх водіїв із проханням не полишати місце ДТП, викликати швидку допомогу потерпілому та дочекатися приїзду на місце правоохоронців. Ситуації на дорогах можуть виникати різноманітні і навіть такі, коли водій виявляється невинним. Втім, полишаючи місце ДТП ви не можете цього довести і будете нести відповідальність за скоєну автопригоду.



Переглядів: 3478
Поширень: 0