До Немирівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від батьків 9-річної дівчинки про те, що невідомий хлопець на безлюдній вулиці села зґвалтував їхню неповнолітню дочку. На місце пригоди негайно прибули працівники слідчо-оперативної групи міліції.

Як стало відомо, дівчинка близько п’ятої години вечора попросила дозволу батьків сходити до місцевого магазину за цукерками, який знаходиться недалеко від будинку, де проживає родина. Повертаючись додому з пакетом солодощів на дитину з кущів накинувся підліток, який погрожуючи фізичною розправою, наказав дитині роздягтися. На плач та благання дівчинки відпустити її, нападник ніяк не реагував. Оскільки все відбувалося у безлюдному місці, ніхто з перехожих не чув дитячого крику. Повернувшись додому, дівчинка одразу усе розповіла батькам, і вони негайно викликали міліцію.

Як розповів в.о. заступника начальника слідчого управління УМВС України у Вінницькій області Сергій Кримчук, за «гарячими» слідами кривдник неповнолітньої школярки був затриманий. Ним виявився вихованець спеціалізованої школи для дітей сиріт відкритого типу. Саме у цьому хлопцеві дівчинка впізнала свого кривдника. У скоєному 14-річний підліток зізнався.

За даним фактом слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування малолітньої особи). Зараз зловмисник затриманий. Йому оголошено про підозру. За скоєння такого правопорушення кримінальна відповідальність настає з чотирнадцятирічного віку. Затриманому загрожує покарання від 10 до 15років ув’язнення. Проводиться розслідування.



Переглядів: 3654
Поширень: 0