Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомив голова Хмільницької громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.

«За ініціативи нашої організації, розпочато експертизу діяльності Вінницької ОДА щодо розробки проекту Концепції Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільник. Вже на етапі подання інформаційних запитів виявилося, що Вінницька ОДА не має проекту Концепції. Поки що ми не отримали і відповідного розпорядження голови ОДА про створення робочої групи з розробки Концепції, а також адреси, куди можна було б надсилати пропозиції громадськості щодо її проекту. Але мешканці Хмільника та Хмільницького району мають право брати участь в плануванні розвитку власних територіальних громад», - наполягає В. Дорох.

Експерти організації сподіваються, що отримають ґрунтовні відповіді від влади на свій запит, оцінити її діяльність та, врешті, спільно розробити Концепцію Державної цільової програми економічного і соціального розвитку курорту.

Довідка:

У травні 2011 року м. Хмільник Вінницької області офіційно визнано містом-курортом. Закон "Про оголошення природних територій міста Хмільника Вінницької



Переглядів: 2775
Поширень: 0