Пані Ерна приїхала на відпочинок та лікування до курортного міста. В передріздвяний вечір вона вирушила до супермаркету, щоб придбати необхідні їй речі. Уже при виході із магазину вона зрозуміла, що зник її гаманець, в якому знаходилась солідна сума грошей. Жінка була у відчаї, адже в перший день перебування в чужій країні залишилась без коштів.

Охоронці магазину, до яких звернулась жінка, викликали міліцію. На виклик до супермаркету прибули оперуповноважений карного розшуку Олександр Коляда, дільничний інспектор Микола Остропілський та слідчий Олена Красільник. Вони одразу ж переглянули записи камери відеоспостереження та встановили, що в черзі біля каси пані Ерна, розрахувавшись за товар, забула гаманець.

Цим скористалася жінка пенсійного віку і забрала його собі. Опитавши продавців, міліціонери з’ясували, що ця жінка є частим покупцем, але хто вона не знають. На роздрукованому фото з камер спостереження дільничний інспектор впізнав місцеву жительку, яка проживала на території його обслуговування. З вагомими доказами правохоронці поспішили до пенсіонерки. Літня жінка виправдовувалася, що збиралася віднести гаманець до міліції наступного дня, але не встигла.

Ерна Бастіан безмірно вдячна хмільницьким міліціонерам написала у своєму листі : - Я знаю, що працівники міліції працювали в день свята – на Різдво. Хочу висловити щиру вдячність працівникам міліції Хмільника, які займались цією справою, за нелегку, ризиковану працю і чесне добросовісне виконання свого обов’язку.



Переглядів: 3145
Поширень: 0