Для них радо відкрили двері Міжнародний дитячий центр «Артек» та Український дитячий центр «Молода гвардія». Починаючи з лютого, 76 юних вінничан, які потребують особливої уваги та підтримки держави, отримали можливість оздоровлюватись за бюджетні кошти у відомих дитячих оздоровницях. Серед направлених на оздоровлення дітей - 26 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 11 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей, 2 дітей з функціональними обмеженнями, 18 обдарованих дітей. Зараз в «Артеку» та «Молода гвардія» зміцнюють своє здоров’я діти з Вінницького, Бершадського, Іллінецького, Козятинського, Крижопільського, Липовецького, Піщанського, Томашпільського, Тростянецького, Чернівецького, Ямпільського районів та міст Вінниця і Ладижин.

Вперше побували в «Артеку» 17 учасників дитячого зразкового танцювального колективу «Веселкова мрія» з Оратівського району, які стали переможцями Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької хореографії «Падіюн-євро-данс-2012».

В найближчій зміні братимуть участь талановиті діти, які вибороли перемогу в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини».



Переглядів: 3470
Поширень: 0