22 березня на об`їзному автошляху обласного центру відбулося утруднення руху транспорту. Як з`ясувалося, причиною затору стало припинення руху великогабаритної вантажівки.

Водія вантажного автомобіля «SCANIA», який здійснював рейс із Камянець-Подільського до Одеси, завантаженого 20 тонами будматеріалів хуртовина зупинила на об’їзній дорозі міста Вінниці. Рушити з місця самотужки водій вантажівки вже не зміг.

За допомогою спеціальної техніки бійці держслужби надзвичайних ситуацій витягли автомобіль і спільно із співробітниками ДАІ врегулювали рух.

Вночі у снігову пастку потрапила фура, яка рухалася з Росії до Молдови. В обласному центрі біля заправки «ВОГ», здійснюючи розворот, водій вже не зміг вирулити із снігового полону.

вантажівки застрягають у снігових заметах

У зв’язку із важкими погодними умовами Державтоінспекція просить водіїв утриматися від поїздок. Якщо ж є така нагальна потреба, то рекомендує водіям, які вирушають в дорогу, по можливості мати необхідний запас палива. Також, про всяк випадок, мати в автомобілі теплий одяг та термос з гарячим напоєм, подбати про зарядний пристрій для мобільного телефону, щоб в разі необхідності зателефонувати до міліції чи рятувальної служби.

вантажівки застрягають у снігових заметах



Переглядів: 3942
Поширень: 0