Будівництво об’єкта потужністю 100 тисяч тонн розпочнеться в ІІ кварталі поточного року у місті Гнівань.

Про це повідомив голова Тиврівської райдержадміністрації Віталій Муляр, звітуючи перед головою облдержадміністрації Іваном Мовчаном та 1-м заступником голови обласної Ради Ігорем Кревським.

Віталій Муляр, Іван Мовчан, Ігор Кревський

Також очільник Тиврівщини додав, що в 2013 році у районі планується проведення реконструкції молоко-товарної ферми на 100 корів. Наразі у районі укладено 1045 договорів із молокозаводами та видано 904 розрахункові книжки. А протягом року планується відкриття ще кількох заготівельних пунктів.

Голова облдержадміністрації Іван Мовчан висловив переконання, що тримати ситуацію під контролем можна буде лише тоді, коли діятиме єдина прозора система взаємовідносин між молокоздавачами і заготівельниками.

Доки ми не впорядкуємо чіткий формат молокозаготівель, не будемо бачити в реєстрі кожен договір і відповідального за нього, доти не зможемо навести порядок на ринку молока. Необхідно мати всю базу даних по області і, за потреби, реагувати на кожне звернення громадян, - підкреслив Іван Мовчан.

звітна нарада Гнівань

За інформацією директора Департаменту регіонального економічного розвитку Андрія Гижка, Тиврівський район серед лідерів по рівню заробітної плати. Так, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, рівень середньої заробітної плати в районі збільшився на 19%, а за І квартал поточного року до місцевого бюджету мобілізовано надходжень у сумі 10 млн. 100 тисяч гривень.

Ігор Кревський наголосив представникам адміністративного активу Тиврівщини, що проблеми життєзабезпечення району легше вирішувати, об’єднавши зусилля виконавчої, представницької влади та громадськості. Відтак, він закликав депутатський корпус краю бути тією ланкою, яка забезпечить зв\'язок між владою та народом



Переглядів: 6100
Поширень: 0