нарада

«Дуже приємно, що всі прихильники здорового способу життя та любителі бігу Вінниччини 13-17 червня матимуть чудову можливість реалізуватись у своїй улюбленій справі, долучившись до марафону в рамках міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг заради гармонії», яка проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, - зауважив Григорій Дерун. - Завдання обласної влади – завчасно подбати про безпеку та комфортне пересування учасників масового заходу, організувати медичний та ДПС-супровід, харчування і ночівлю учасників марафону».

Про хід факельної естафети поінформував присутніх представник марафонської команди «Всесвітній біг заради гармонії» у Вінницькій області Ігор Мудрик. Він повідомив, що учасників естафети зустрічатимуть у Вінниці 15 червня о 12 годині біля музею Миколи Пирогова, звідки і почнеться факельний марафон вулицями міста.

нарада

На Вінниччині естафета пройде по території Мурованокуриловецького, Барського, Жмеринського, Тиврівського, Вінницького, Липовецького, Іллінецького районів та містами Жмеринка і Вінниця. У всіх цих районах та містах до учасників факельної естафети долучаться ветерани спорту – любителі бігу. Тривалість пробігу теренами Вінниччини становитиме 5 днів, протягом яких марафонці подолають близько 306 км.

Для довідки:

Всесвітній біг заради гармонії - це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Естафета - не комерційний проект, він не проводиться на підтримку якоїсь політичної сили. Його учасники лише пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.

Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 26 років.

Учасником естафети може стати кожен - вік і фізична підготовка не мають значення! Будь-хто може пронести факел кілька кілометрів або кілька кроків маршрутом естафети чи просто потримати його з думкою про мир, гармонію і взаєморозуміння у світі.



Переглядів: 4759
Поширень: 0