6 липня о 23:40 барським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в Барську районну лікарню було госпіталізовано 10-річного жителя с. Дяківка з діагнозом «термічний опік полум’ям обох верхніх кінцівок 5-7 відсотків тіла 2,3 А ступеня».

Як з’ясувалося, опіки хлопчик отримав внаслідок необережного поводження з вогнем. На даний час постраждалий знаходиться в травматологічному відділенні лікарні у стані середньої важкості.

Наступної доби о 00:48 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №1м. Вінниці надійшло повідомлення про те, що 12-річний хлопчик, житель м.Вінниці, перебуваючи у бабусі в селі Ялтушків Барського району, під час святкування свята Івана Купала скочив у вогонь, внаслідок чого отримав опіки шкіри та був госпіталізований до центральної районної лікарніз діагнозом «опіки II-III ступеня 3а-3б шкіри спини задньої поверхні обох гомілок, задньої поверхні обох плечей і передпліч».

Наразі стан здоров’я потерпілого важкий.

Тієї ж доби о 24:27 іллінецьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що о 23:00 в районну лікарню було госпіталіовано 10-річного жителя с. Бабин діагнозом «термічний опік правої сідниці стегна». Постраждалий отримав опіки перестрибуючи через вогнище.

Стан потерпілого задовільний.



Переглядів: 3211
Поширень: 0