мансарда над приміщенням міської ради Бара

Більшу частину цієї мансарди, розповіли газеті „МІСТО”, віддали в приватні руки.

- У вересні 2008 року порушена кримінальна справа за фактом незаконних дій службових осіб Барської міської ради, які незаконно здійснили добудову до адмінбудівлі міської ради, яку потім безкоштовно передали у власність комерційної структури, - каже Олексій Кравчук, старший прокурор відділу прокуратури Вінницької області.

Мер Бару Олександр Козак вже давав пояснення і у райвідділі, і у прокуратурі. Він вважає, що нічого поганого влада не зробила. Бо ж раніше дах адмінбудівлі протікав, там була «розруха» і гадили голуби.

- Права власності на все приміщення не було ні в кого, - пояснює міський голова Бару Олександр Козак. - Ми звернулись за консультацією в інвентарбюро, прийняли на сесії рішення і взяли приміщення на баланс міськради. Я вважаю, що рішення виконкому були правильні. Тому що фактично те, що зараз створено над будівлею міської ради, – створено в повітрі... Ми не віддавали частину існуючого приміщення. Жодної бюджетної гривні в цей об’єкт не вкладалося. Ми вирішили проблему даху. Другою умовою співпраці було те, що 150 кв.м буде передано у власність територіальної громади міста.

Тепер у залі під дахом проводитимуть сесії, каже мер. Що зі своєю частиною приміщення робитиме київський власник – це його діло. Незважаючи на пильну увагу правоохоронців до цього питання, співпраця з сусідом по мансарді продовжується. За словами Олександра Козака, ця фірма виконає ще й ремонт фасаду.


Переглядів: 4544
Поширень: 0