Про це повідомляє прес-служба УДСНС у Вінницькій області.

10 липня о 15:00 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №31 смт Тиврів надійшло повідомлення про те, що в м. Гнівань у лісовому масиві поблизу місцевого хлібоприймального підприємства на вул. Промислова під час земляних робіт пошуковою громадською організацією «Союз ветеранів розвідки ВМФ» було виявлено предмети, схожі на артилерійські боєприпаси.

У місті Гнівань знайшли 26 боєприпасів та 4 вибухівника часів II світової війни

На місце події одразу виїхала група розмінування загону спеціального призначення, яка встановила, що дані предмети являються артилерійськими снарядами калібру 105 мм.

Піротехніки під час додаткового ретельного обстеження території виявили 26 боєприпасів та 4 вибухівника часів II світової війни. Пошукові роботи продовжуються. Знешкодження небезпечних предметів проведено у спеціально відведеному місці.

У місті Гнівань знайшли 26 боєприпасів та 4 вибухівника часів II світової війни

Рятувальники в черговий раз нагадують громадянам: у випадку знаходження вибухонебезпечних чи незнайомих предметів, ні в якому разі не можна брати знахідки в руки, переносити їх з місця на місце, кидати або класти у вогонь. Про знаходження вибухонебезпечних предметів необхідно негайно повідомляти за номером «101».



Переглядів: 4441
Поширень: 0