11 липня у приміщенні облдержадміністрації під головуванням керівника Вінниччини Івана Мовчана відбулася нарада щодо перспектив газифікації Вінницької області, участь у якій взяли голови райдержадміністрацій та районних рад, керівники служб та установ регіону, дотичних до реалізації зазначеного питання.

Іван Мовчан і Сергій Татусяк

«На території області ще досить багато населених пунктів, які не газифіковані. І ситуація, яка сьогодні склалася в регіоні (а це, певною мірою, монополія по газу), дещо шкодить реальному прискоренню будівництва і розвитку мережі. А ресурс на проведення природного газу, витрачений насамперед людьми, як правило, досить великий», - зазначив Іван Мовчан, відкриваючи роботу наради.

Юрій Колесніков

Очільник регіону інформував, що товариство «Об’єднання Транс-Континенталь», яке має великий досвід діяльності у цьому напрямку та відповідні технічні потужності, запропонувало власний формат роботи по газифікації населених пунктів області. «На сьогодні «Об’єднання Транс-Континенталь» вже має певні напрацювання у Шаргородському, Тульчинському і Тиврівському районах. І якщо запропонована модель буде конкурентна і сприятлива для мешканців нашого регіону, то, безумовно, ми повинні забезпечити сприяння і водночас створити такі умови, щоб структури, які працюватимуть на ринку області, мали конкурентне середовище», - підкреслив керівник Вінниччини.

 голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан та президент ТОВ «Об’єднання Транс-Континенталь» Юрій Колесніков підписали Меморандум про співробітництво

Відтак голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан та президент ТОВ «Об’єднання Транс-Континенталь» Юрій Колесніков підписали Меморандум про співробітництво в галузі газифікації сільських населених пунктів області. При цьому очільник Вінницького регіону наголосив, що вже найближчим часом чекає від нових партнерів конкретних дій і результатів по тих районах, де розпочато роботи.



Переглядів: 4417
Поширень: 0