З 12 березня до 5 квітня 2013 року тривав конкурс грантів корпоративного фонду гурту "ТІК", в рамках якого можна було отримати кошти на придбання музичних інструментів, участь у фестивалях та конкурсах, забезпечення діяльності гуртків та організацій тощо.

У Вороновиці з\'явилася сучасна студія звукозаписуУчасть в конкурсі взяли 10 організацій, переможцями стали Вороновицький будинок культури з проектом "Сучасна студія звукозапису" та Хмільницька школа мистецтв, проект "Збережемо українську бандуру".

Експертна комісія вирішила підтримати самі ці два проекти, оскільки вони відповідали меті та завданню конкурсу, вимогам в оформленні заявки учасника, а також передбачали довготривалі результати після закінчення реалізації проектів.

Так, в рамках проекту "Сучасна студія звукозапису", за кошти гранту, а це 5 тис. грн., було закуплено звукову карту та процесор, за кошти, залучені з інших джерел - облаштовано студійне приміщення у Вороновицькому СБК технічним обладнанням належного рівня.

У Вороновиці з\'явилася сучасна студія звукозапису"На наш погляд ефективність проекту велика, так як вже на перших порах роботи в студії дає великі плоди і значно міняє рівень та авторитет будинку культури тільки в кращу сторону і завдяки подальшій плідній праці ми маємо великі перспективи" - керівник проекту "Сучасна студія звукозапису", Володимир Назарук.

По закінченню реалізації проекту, вже є перші результати:створено аудіо-записи для оформлення святкувань, а також ведеться активна робота по практикуванню запису солістів та музичних гуртів.

Проект "Збережемо українську бандуру" був направлений на відновлення традиційного українського інструменту - бандури, що уможливлює існування у Хмільницькій школі мистецтв учнівського ансамблю бандуристок та забезпечує його якісними музичними інструментами. При цьому учнівська молодь зможе отримати естетичне виховання та долучитися до скарбів національної культури.



Переглядів: 6518
Поширень: 0