На одному із центральних каналів транслювався сюжет з необ’єктивним, з нашої точки зору, викладенням інформації. А саме, йшлося про невдоволених жителів Козятинського р-ну, які скаржились на бездіяльність місцевої міліції. А також вони стверджували те, що на свої звернення до прокуратури, не отримують відповідей.

Прес-служба прокуратури Вінницької області уповноважена повідомити.

За всіма зверненнями зазначених громадян проводились перевірки, за результатами яких їм надавались ґрунтовні відповіді в установлені строки й відповідно до чинного законодавства (прокуратура готова надати підтверджуючу інформацію). Проведеною за даними фактами відділом з розгляду звернень і прийому громадян прокуратури області перевіркою, не виявлено порушень Закону України «Про звернення громадян». Про це повідомлялось, з підтверджуючими документами, кореспондента.

Першого серпня поточного року заступник прокурора області провів виїзний прийом у м. Козятині, під час якого зустрівся із заявниками, з метою з’ясування можливих додаткових фактів чи відомостей, за якими сьогодні проводиться перевірка.

Крім того, вважаємо за необхідне зазначити, що ініційоване журналістом вручення конвертів, є не чим іншим, як провокація, яка не додає авторитету інформаційній програмі. Також це стосується викладених у сюжеті недостовірних фактів. Адже, люди повинні отримувати об’єктивну, перевірену й правдиву інформацію.

Прокуратура Вінницької області готова надати коментарі за будь-якими зверненнями і навести докази.



Переглядів: 3607
Поширень: 0