Основною темою, що обговорювалась під час прес-конференції, були підсумки роботи галузі охорони здоров’я Вінниччини за перше півріччя поточного року.

прес-конференція. Лідія Діденко

Зокрема, Лідія Діденко зазначила, що у першому півріччі поточного року проведено ремонтні роботи у 109 амбулаторіях на суму 14,74 млн. грн, що складає 64,5% від річного плану, та 328 ФАПах на суму 14,93 млн. грн., що складає 49,8% від річного плану. Всього відремонтовано 437 заклади на загальну суму майже 30 млн.грн млн.грн., що значно більше запланованого на І півріччя 2013 року. До кінця поточного року заплановано відремонтувати близько 398 закладів на загальну суму біля 20 млн. грн.

прес-конференція

Відповідаючи на запитання журналістів, Лідія Діденко зауважила, що у І півріччі 2013 року відбулось подальше зміцнення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних закладів, в першу чергу закладів первинного рівня надання медичної допомоги, впроваджені зміни у підходах до формування оплати праці працівникам закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу, реорганізація надання екстреної медичної допомоги. Закуплено медичного обладнання та комп’ютерної техніки на суму близько 60 млн.грн.



Переглядів: 3238
Поширень: 0