Сектор Державної інспекції України з контролю за цінами у Вінницькій області повідомляє, що сьогодні ціни на хліб залишаються стабільними.

Так ціна на хліб з борошна пшеничного І сорту та хліб з борошна пшеничного та житнього складає 5 гривень 2 копійки за кілограм. А середня ціна на хліб з борошна вищого сорту складає 5 гривень 51 копійка за кілограм зазначив завідуючий сектором у Вінницькій області Державної інспекції України з контролю за цінами Ігор Галицький.

«Основна увага звертається на ціни хліба масового вжитку – «соціальний» хліб, «П’ятничанський», «Староміський», «Гетьманський», «Міський» та «Традиційний». Його випікає найбільший виробник хліба в області – ПАТ «Концерн Хлібпром». Нині ціни на ці види хліба повинні складати – на «П’ятничанський» 4, 26 грн, а по області в середньому – 4, 42 грн. «Гетьманський» – хліб із суміші житнього та пшеничного борошна – у Вінниці 4, 65 грн, по області – 4, 82 грн. «Традиційний» – соціальний вид хліба із борошна першого ґатунку – 2, 89 грн за буханець. «Староміський» – 3, 20 грн. за буханку», – повідомив Ігор Галицький.



Переглядів: 3701
Поширень: 0