Лідія Семенюк

Після внесення Державного прапора України і прапора Крижопільського району зі святковою доповіддю виступила голова Крижопільської райдержадміністрації Лідія Семенюк. Вона нагадала основні віхи історії, повідомила про досягнення останніх років, поіменно згадала багатьох людей, які загинули за Батьківщину, прославили район свою працею чи працювали на керівних посадах.
«Я хочу низько вклонитися вам за ваш талант і за вашу працю», – наголосила Лідія Семенюк, звертаючись до тих, хто в різні роки мав значні трудові досягнення, зокрема, до Героя Соціалістичної праці Ольги Десяк, яка була серед учасників урочистих зборів.

Крижопільський район відзначив свій 90-літній ювілей

«Усі успіхи нашої держави складаються з успіхів великих і малих колективів, – вела далі Лідія Семенюк. –З нагоди відзначення 22-ї річниці незалежності України Крижопільський район занесено на обласну Дошку пошани “Праця і звитяга вінничан”. Це стає доброю традицією у житті крижопільчан: у 2011 році з нагоди 20-ї річниці незалежності України ми теж були удостоєні такої високої честі.

іван Мовчан

«Сьогодні мені надзвичайно приємно бути серед вас, на землі, де я народився, виріс, отримав освіту, – звернувся з вітальною промовою до своїх земляків голова ОДА Іван Мовчан. Приємно те, що моя батьківщина – це район, яким пишається область. Я радий, що в залі присутні люди, які в різні часи керували районом. Я вдячний їм за те, що вони в непрості роки наполегливо працювали і мобілізовували людей на розбудову рідного краю.  В останні роки район має серйозну динаміку. Нині він може бути еталоном у багатьох сферах: у сільському господарстві, благоустрої, в соціальній сфері.  Ми живемо в незалежній державі, і дуже важливе взаєморозуміння громади і влади у справі розбудови держави. На цьому наголошує Президент України Віктор Янукович, і цього мають прагнути усі керівники в районах і містах. Ми наполегливо працюємо, виконуючи ініціативи Глави держави, і приємно, що Крижопільський район – серед правофлангових.  Одне з головних наших завдань – досягнення продовольчої та енергетичної незалежності. Приємно повідомити, що в області зібрано понад 2 мільйони тонн ранніх зернових, і Крижопільський район зробив значний внесок у це досягнення.  До річниці незалежності України і ювілею району ви підійшли із серйозними здобутками, і я вам щиро вдячний за те, що ви усвідомлюєте свою відповідальність перед рідним краєм. Щиро вітаю вас зі святами, бажаю вам здоров’я і Божого благословення, а всьому району – розвитку і процвітання!»

вручення сертифікату

Іван Мовчан вручив голові РДА Лідії Семенюк сертифікат на 100 тис. грн. і висловив упевненість в тому, що керівництво району ефективно використає ці кошти для розвитку закладів соціальної сфери.

вручення почесних грамот, пам’ятних медалей та премій

Крім того, голова ОДА Іван Мовчан, голова Крижопільської РДА Лідія Семенюк і голова Крижопільської районної ради Анатолій Стратієвський вручили почесні грамоти, пам’ятні медалі та премії багатьом жителям та трудовим колективам району.

святковий концерт

Після урочистої частини відбувся святковий концерт. А біля будинку культури окремі територіальні громади презентували свої села, пригощали гостей українськими стравами, демонстрували таланти.

святковий концерт

святковий концерт

святковий концерт



Переглядів: 4002
Поширень: 0