Молодший інспектор спецпідрозділу групи затримання Хмільницького міжрайонного відділення ДСО Вінниччини Сергій Бялковський на собі випробував вислів «За правду, честь і справедливість!». Адже він – доблесний середньовічний лицар та капітан військово-історичного клубу «Срібна вежа».

Справжні лицарі на Вінниччині

З дитинства Сергію подобалось читати різні історичні книжки та дивитись фільми про життя і побут лицарів. Пройшло чимало часу і сталося безліч різних подій - від призову в армію до початку роботи в міліції.

Хлопець і не помітив, як потяг до читання книг та перегляду кінострічок перейшов у його реальний час.

Справжні лицарі на Вінниччині

Сергій знайшов таких самих романтиків, як і він, які вірять у справжню чоловічу дружбу, лицарську доблесть, закон, обов’язок і честь. Хлопці утворили свій колектив і показують людям реконструкції справжніх лицарських боїв, їх тодішній побут та манери. І тепер юнак вже не просто читає та переповідає відважні історії про лицарів, він - справжній історичний воїн у кольчузі, обладунках із мечем у руках.

Справжні лицарі на Вінниччині

Військово-історичний клуб «Срібна вежа» складається із п’яти осіб, а Сергій Бялковський є його капітаном. Хлопець, незважаючи на мінімум вільного часу, продовжує тренуватися і повністю віддаватись своїй улюбленій справі. Він разом із своїми побратимами постійно подорожують та виступають на різноманітних святах тим самим доносячи до глядача таку далеку епоху лицарів.


Переглядів: 4396
Поширень: 0