11 жовтня о 08:33 рятувальникам Барського району надійшло повідомлення про те, що в с. Митки сталася ДТП. Прибувши до місця виклику, працівники УДСНС встановили, що 54-річний водій автомобіля «FAW», не впоравшись з керуванням за умов поганої видимості (туман), здійснив зіткнення із залізобетонною стіною залізничного мосту, через що був затиснутий у кабіні.

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту провели роботи із звільнення водія та передали потерпілого працівникам швидкої допомоги, після чого встановили діагноз чоловіку «синдром тривалого здавлення правої гомілки».

В автомобілі перебувало ще два чоловіка. 1985 року народження з діагнозом «забій шийно-грудного відділу хребта, забій правого плечового суглобу», знаходиться в хірургічному відділені районної лікарні у стані середньої важкості та 1972 року народження - «рвана рана правої кисті, забій лівого суглобу» від госпіталізації відмовився.

Після проведення аварійно-рятувальних робіт рух на автошляху був відновлений, залізобетонна стіна залізничного мосту явних ушкоджень не отримала, рух залізничного транспорту здійснюється в звичайному режимі.



Переглядів: 2719
Поширень: 0