15 жовтня о 22:07 жмеринським рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення районної лікарні було госпіталізовано трирічну жительку с. Кудіївці з діагнозом «термічний опік сідниць І-ІІ А ступеня». Опіки дівчинка отримала, виливши на себе ємність з окропом. На даний час дитина перебуває у лікарні в стані середньої важкості.

Того ж дня в приймальне відділення Ямпільської районної лікарні з діагнозом «термічний опік окропом правого передпліччя 2-го ступеня» було госпіталізовано 26-річного місцевого жителя, який через власну необережність вилив на себе гарячий чай.

Наступної доби на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №1 м.Вінниці надійшло повідомленя про те, що в обласну лікарню ім. Пирогова каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом «термічні опіки II-III-го А ступення обличчя, грудної клітини, передпліччя та правої руки» було госпіталізовано двох однорічних місцевих жителів: дівчинку та хлопчика, які отримали термічні опіки, виливши на себе гарячий чай. Зараз постраждалі діти перебувають в опіковому відділенні лікарні.



Переглядів: 2807
Поширень: 0