В себе на батьківщині дана громадянка під приводом продажу квартири шахрайським шляхом заволоділа значною сумою грошей.

Жінка уклала фіктивний договір купівлі-продажу своєї квартири та, отримавши гроші, зникла. За інформацією місцевої поліції, розшукувана громадянка виїхала в Україну.

Як розповів начальник Управління карного розшуку УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, за отриманим орієнтуванням працівниками міліції було встановлено, що схожа за прикметами жінка нещодавно оселилась у Тростянецькому районі. Перевіривши її дані, виявилось, що саме вона розшукується колегами з Казахстану.

Зараз жінка заарештована і знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про її екстрадицію. На батьківщині зловмисниці все ж таки доведеться відповісти за законом за скоєний злочин.

Під час проведення міждержавної операції «Розшук», яка проводилась з 15 по 17 жовтня, на території Вінницької області працівниками міліції було розшукано 49 осіб, з яких 34 особи переховувалися від слідства та суду, 5 ухилялися від відбуття кримінального покарання, не пов’язаного з позбавленням волі, 10 держборжників та неплатників аліментів. Серед затриманих правопорушників шестеро розшукувалися іншими державами.

Також правоохоронці розшукали 13 осіб, які рахувалися, як безвісти зниклі, та встановили особи трьох невпізнаних трупів.



Переглядів: 3359
Поширень: 0