Зокрема, у м.Вінниці: 139-квартирний житловий будинок у мікрорайоні "Вишенька" по вул.Келецькій та друга черга 50 - квартирного житлового будинку по вул. Квятека на 25 квартир, блок-секція на 40 квартир багатоповерхового будинку по вул. Іванова,104 – квартирний житловий будинок у мікрорайоні "Поділля" по вул.А.Бортняка.

У м.Жмеринці отримали довгоочікуване житло молоді сім’ї у 24 – квартирному житловому будинку по вул.Декабристів.

Завершено будівництво ІІ черги 90-квартирного будинку по вул.Перемоги у м.Козятині. Дирекція залізничних перевезень вручила ключі своїм співробітникам від новеньких квартир у 45- квартирному житловому будинку.

Продовжується забудова мікрорайону «Академічний» у с. Бохоники Вінницького району. Протягом кварталу введено в експлуатацію 3 житлових будинки на 116 квартир по вул.Миколаївській.

Серед районних центрів відзначилося м.Бар, де введено в експлуатацію 5-ти та 9-ти поверховий 43 - квартирний житловий будинок.

Крім того, проведено реконструкцію приміщення ЗОШ №4 під житловий будинок у м. Іллінці.

За рахунок коштів обласного і місцевих бюджетів відремонтовано та проведено роботи по реконструкції ряду закладів охорони здоров’я, серед яких: корпуси Вінницького обласного клінічного ендокринологічного диспансеру, відділення екстреної медичної допомоги та система опалення будівлі районної стоматологічної поліклініки КУ "Барська центральна районна лікарня", приміщення Бершадської центральної районної лікарні, амбулаторія загальної практики сімейної медицини, с.Чернятин Жмеринського району.

За фінансової допомоги з державного бюджету та із залученням коштів районного бюджету і інвесторів, продовжуються роботи у центральній районній лікарні та амбулаторії загальної практики сімейної медицини у м.Калинівка.

За рахунок бюджетних коштів та спонсорської допомоги відновлено роботу таких закладів освіти: дошкільні навчальні заклади "Барвінок" у с.Устя та "Веселка" у с.Джулинка Бершадського району, навчально-виховного комплексу в с.Десна Вінницького району, дошкільний навчальний заклад "Дзвіночок" у с.Петрашівка Теплицького району.

Завершено будівництво опалювальних пунктів шкіл Тульчинського району – у с.Тиманівка та у м.Тульчині.

Набирає обертів і проведення робіт з благоустрою та створенню дитячих і спортивних майданчиків для підростаючого покоління.

Так, протягом III кварталу у м.Вінниці введено в експлуатацію дитячо-спортивні майданчики по вул.Хмельницьке шосе та вул.Стаханівській.

Не залишаються осторонь і питання утримання закладів культури у належному стані. Залучаючи різні джерела фінансування, сільськими радами здійснено роботи з реконструкції та капітального ремонту будинків культури у с.М\'якохід Бершадського району та с.Кам\'яногірка Жмеринського району.

Серед об’єктів житлово-комунального господарства необхідно зазначити завершення будівництва мереж водовідведення мікрорайону "Старе місто" у м.Вінниці, яке здійснювалося за фінансової допомоги екологічного фонду обласного бюджету.

За рахунок бюджетних коштів завершено роботи з реконструкції та капітального ремонту дорожнього покриття і тротуатів у м.Хмільник, м.Бершадь, с.Зарванці Вінницького району, селищі Вороновиця Вінницького району, м.Гайсин, смт.Крижопіль, с.Немерче Мурованокуриловецького району, смт.Тиврів, смт.Тростянець.

Крім того, за рахунок коштів інвесторів завершено будівництво та введено в експлуатацію комплекс приймання, очищення, сушіння та зберігання зерна у м. Козятин, комплекс по забою курчат-бройлерів у м.Ладижин, фотогальванічну електростанцію в смт.Тростянець.



Переглядів: 3109
Поширень: 0