Близько о пів на сьому годину ранку до Бершадського райвідділу міліції звернувся 55-річний місцевий житель з повідомленням про те, що вночі невідома особа скоїла крадіжку його автомобіля «ВАЗ 2104», який знаходився у дворі багатоповерхівки.

На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції. Спілкуючись з потерпілим, та, оформляючи необхідні документи, один з оперативників помітив, що на великій швидкості по центральній дорозі проїхав автомобіль схожий на викрадений. Міліціонери негайно кинулися його наздоганяти. Потрапивши у пастку, водій «четвірки» зупинився. За кермом автівки знаходився 17-річний юнак, житель одного з сіл району. Свій вчинок хлопець пояснив тим, що дуже хтів покататися.

Як розповів начальник Бершадського райвідділу міліції Олег Революк, виявилося, що затриманий причетний ще до одного злочину – до крадіжки. Перед тим, як викрасти автіку хлопець у цьому ж дворі зламав замок в автомобілі «ЗАЗ» та вкрав з салону гроші в сумі 250 гривень.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка) та ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Хлопцю загрожує покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 2788
Поширень: 0