У рамках робочої поїздки до Мурованокуриловецького району 21 листопада голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан відвідав районний Будинок дитячої та юнацької творчості.

Позашкільну освіту тут здобувають 960 дітей району за 9 напрямками діяльності: науково-технічним, еколого-натуралістичним, художньо-естетичним, гуманітарним, дослідницько-експериментальним, туристсько-краєзнавчим, спортивним, соціально-реабілітаційним та військово-патріотичним. І досягненнями своїх вихованців БДЮТ може по праву пишатися.

Очільник регіону ознайомився з роботою гуртків, що функціонують в закладі, а також поспілкувався з його вихованцями та педагогами.

«У соціальних ініціативах Глави держави Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» позашкільній освіті приділяється особлива увага. Крім того, 2013-й оголошено Роком дитячої творчості. І ми сьогодні повинні працювати над максимальним залученням дітей до позашкільної освіти. Адже в таких закладах вони отримують заряд енергії, культури і любові до рідного краю. А це надзвичайно важливо, - зазначив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан. - Тому наше завдання – забезпечити комфортні умови в позашкільних закладах, аби діти хотіли там навчатись та відчували в цьому певну перспективу».

Для довідки.

У Мурованокуриловецькому районному Будинку дитячої та юнацької творчості на даний час функціонує 51 гурток, 67 груп, якими охоплено 960 дітей району (це 46,6 % від загальної кількості дітей шкільного віку).

Протягом поточного року на покращення матеріально-технічної бази закладу використано 23,7 тисяч гривень, на понад 4 тисячі гривень придбано матеріали для роботи гуртків, а також проведено поточний ремонт приміщення.



Переглядів: 4310
Поширень: 0