21 січня на 101 кілометрі автодороги Любар – Хмільник - Нова Ушиця, що пролягає через село Лука Барська Барського району, попали в сніговий перемет і застрягли два автомобілі «ДАФ». Вантажівки рухалися з Дніпропетровська та Полтави до села Міжлісся Барського району, де у місцевому товаристві мали завантажитися яблуками.

На Вінниччині ДАІшники визволяють фури з снігових заметів та зігрівають водіїв чаєм

Співробітники Барського ВДАІ викликали на допомогу службу МНС та військовослужбовців з військової частини, що розташована в місті Бар. Разом вивільнили зі снігового полону вантажівки та надали допомогу іншим учасникам дорожнього руху, що її потребували. Працівники ДАІ напоїли водіїв гарячим чаєм та побажали щасливої дороги.

На Вінниччині ДАІшники визволяють фури з снігових заметів та зігрівають водіїв чаєм

Рух транспорту на цьому відрізку дороги було нормалізовано, розчищено від снігу та посипано протиожеледною сумішшю.

на 34 кілометрі автодороги Т-02-33 «Вапнярка – Крижопіль – КП Загнитків» на ділянці дороги з підйомом забуксував автомобіль «МАН»

Ще у ночі, на 34 кілометрі автодороги Т-02-33 «Вапнярка – Крижопіль – КП Загнитків» на ділянці дороги з підйомом забуксував автомобіль «МАН», завантажений 30 тоннами слюди. Сім годин тривала боротьба з ожеледицею та вивільненням вантажівки, яка їхала з Одеси на митний контроль «Загнитків». Працівники ДАІ спробували витягнути автомобіль трактором Т-150. Потім служба МНС надала ще автомобіль КРАЗ. Спільними зусиллями «МАН» витягли зі снігового полону. Його водія працівники ДАІ відігріли гарячим чаєм. На місце події були викликані дорожні служби з метою ліквідації снігового замету.

Ось такі «гарячі» будні у державтоінспекторів з низькою температурою повітря на вулиці та густими сніговими опадами.



Переглядів: 5163
Поширень: 0