Слідчо-оперативна група міліції попередньо з’ясувала, що близько 11.30 години 51-річний водій автомобіля «Volkswagen Sharan» не справився з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілями «Fiat 220» та «Volкswagen Bora».

На Вінниччині зіштовхнулись три автівки, двоє людей госпіталізовано

В результаті автопригоди водій «Fiat» та його 61-річна пасажирка з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені в приймальне відділення Жмеринської центральної районної лікарні.

На Вінниччині зіштовхнулись три автівки, двоє людей госпіталізовано

Як саме сталося зіткнення і які його причини – з’ясує слідство. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п\'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Жмеринські державтоінспектори закликають усіх учасників дорожнього руху, не виїжджати з дому без поважної причини. Якщо ж виїхати вкрай необхідно, будьте уважними та обережними! Проявляйте повагу до інших учасників руху і неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху.



Переглядів: 3838
Поширень: 0