Як розповів начальник Немирівського райвідділу міліції Василь Максимчук, до міліції надійшла оперативна інформація про те, що на території міста невідомий чоловік скоїв вбивство жінки. Дана інформація знайшла своє підтвердження, коли оперативники на місцевому ставку у човні знайшли тіло 28-річної немирівчанки з ножовими пораненнями в області шиї, а випадкові свідки бачили, як чоловік його туди привіз.

У Немирові 25-річний хлопець вбив 28-річну дівчину

Міліціонери вжили усіх необхідних заходів щодо встановлення та затримання особи, причетної до вбивства, були задіяні усі оперативні можливості. Менш ніж за добу правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали. Ним виявився 25-річний житель Немирова, раніше судимий за грабіж.
Спочатку підозрюваний заперечував свою причетність до скоєння злочину, але зібрані міліцією докази його провини змусили чоловіка зізнатися у скоєному.

Зі слів підозрюваного, у тому що сталось винна виключно горілка. Під час розпиття спиртних напоїв між ним та його знайомою виникла сварка, причину якої він не пам’ятає. Щоб вгамувати жінку, яка почала на нього сваритися, він вдарив її ножем у шию. Коли прокинувся ранком та побачив, що вона мертва, вирішив позбутися тіла. Дочекавшись ночі, вивіз мертву гостю на санях до ставка, поклав у човен та прикидав снігом. Чоловік сподівався, що міліціонери не знайдуть ані тіло жінки, ані його, а тим більше за такий короткий проміжок часу.

Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зараз підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років ув’язнення. Проводиться розслідування.



Переглядів: 7285
Поширень: 0