Вночі до чергової частини Іллінецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що між селами В’язовиця та Жорнище двоє чоловіків пересуваючись на автомобілі «Таврія», потрапили у сніговий перемет та потребують допомоги. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили порожній автомобіль. Мобільний зв\'язок зі зниклими було втрачено.

Не зважаючи на пізню годину, начальник сектору дільничних інспекторів міліції Іллінецького райвідділу міліції Володимир Крикун, дільничний Олексій Чесноков, оперуповноважений карного розшуку Олександр Шмигора та водій чергової частини Микола Кузнецов разом з рятувальниками негайно вирушили на пошуки зниклих.

Майже п’ять годин тривали пошуки і близько дев’ятої години ранку у глибині лісу знесилені чоловіки були знайдені працівниками міліції.

На Вінниччині міліціонери п\'ять годин шукали двох чоловіків, які заблукали у лісі

За словами врятованих 29 та 35-річних чоловіків, повертаючись з роботи, вони з’їхали із дороги та застрягли на узбіччі. Викликавши допомогу, вирішили не чекати рятувальників, а йти пішки додому, однак через хуртовину, заблукали та пішли в протилежний бік від села.

Зараз «нічні мандрівники» добре себе почувають та дякують своїм рятівникам.



Переглядів: 3374
Поширень: 0