До Гніванського міського відділення міліції звернувся житель смт. Сутиски з повідомленням про те, що вночі невідома особа з незачиненого гаража, розташованого на подвір’ї його домогосподарства скоїла крадіжку автомобіля «ВАЗ 2109».

Як розповів начальник Гніванського міського відділення міліції Роман Андрущак, на пошуки зловмисника були задіяні усі працівники оперативних підрозділів та ДАІ. На одній з вулиць селища автомобіль був знайдений. Невдовзі міліціонери затримали підозрюваного, причетного до його викрадення.

Зі слів затриманого, він, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, вирішив покататися. Згадав, що у одного з сусідів є «дев’ятка». Вночі зайшов до нього на подвір’я і з незачиненого гаража викотив на вулицю автівку, яка була без акумулятора. З машини іншого сусіда зняв акумуляторну батарею та, встановивши її, поїхав кататися нічними вулицями. Коли це йому набридло, покинув автомобіль та пішов додому спати.

27-річний затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення автомобіля у Жмеринському районі.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Затриманому загрожує до 8 років ув’язнення.
Автомобіль в непошкодженому стані міліціонери повернули власнику.



Переглядів: 2970
Поширень: 0