До міліції надійшло повідомлення про те, що у одній з сільських шкіл району у учениці 7-го класу невідома особа скоїла крадіжку сумки, де крім зошитів та книжок знаходився цифровий фотоапарат вартістю 1200 гривень та мобільний телефон.

Зі слів школярки, її сумку з речами вкрали в роздягальні після уроків. На декілька хвилин дівчинка залишила її без нагляду та пішла за курткою, а коли повернулась, сумки вже не було.

Як розповів начальник Теплицького райвідділу міліції Віктор Пірус, працівники міліції опитавши свідків, встановили, що до злочину причетна 15-річна учениця цієї ж школи. Спочатку підозрювана заперечувала свою причетність до крадіжки, але згодом зізналась, та повернула вкрадений фотоапарат. Його дівчина надійно заховала вдома, щоб не побачили батьки. Сумку з іншими речами та мобільним телефоном неповнолітня злодійка викинула у ставок, щоб знищити сліди злочину.

Зі слів підозрюваної, вона побачила, що семикласниця того дня в школу принесла фотоапарат, та захотіла собі такий самий. Аби не просити в батьків та не чекати, коли вони його придбають, вирішила вкрасти.

Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років ув’язнення.



Переглядів: 3644
Поширень: 0