В ході відпрацювань у рамках загальнодержавної операції «Акциз-2014» оперативники ГУ Міндоходів у Вінницькій області виявили партію спирту у домоволодінні мешканця с. Серебрія у Могилів-Подільському районі на Вінниччині. Близько двох тонн рідини зберігалися у полімерних 200-літрових ємностях. За попередньою інформацією, продукція потрапила на територію області контрабандним шляхом і готувалася для подальшої реалізації.

На даний час незаконна продукція загальною вартістю понад 125 тис. грн. вилучена, проводиться її експертне дослідження. Тривають слідчо-оперативні заходи по встановленню осіб, причетних до незаконного переміщення товару через Державний кордон України.

Операція «Акциз-2014» спрямована на посилення контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів та протидію їх незаконній реалізації. Співробітники Міндоходів посилюють заходи щодо протидії незаконному переміщенню товарів через митний кордон України, відпрацьовується мережа оптово-роздрібної торгівлі підакцизними товарами, більш пильна увага приділяється діяльності виробників спирту та лікеро-горілчаної продукції.
 



Переглядів: 3265
Поширень: 0