3 березня о 19.00 год. до чергової частини Вінницького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Мізяківські Хутори біля школи з травматичної зброї невідомі особи кількома пострілами поранили 23-річного місцевого жителя. Зловмисники пересувалися на автомобілі «Chevrolet Aveo» з заклеєними номерними знаками. Потерпілий отримав поранення ноги та голови.

Щоб з’ясувати усі обставини, на місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції.

Зі слів потерпілого, між ним та незнайомцем на вулиці села виникла суперечка. Вони вибачилися один перед одним та розійшлися, а через деякий час незнайомець з товаришем наздогнав його машиною та, діставши зброю, почав стріляти.

Як розповів начальник Вінницького райвідділу міліції Віктор Сидоренко, за підозрою у скоєні даного кримінального правопорушення були затримані 22 та 27-річні чоловіки, один з них - житель сусіднього села.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної, холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). За таке правопорушення передбачено покарання від 3 до 7 років ув’язнення.



Переглядів: 3382
Поширень: 0