Тульчинський РВ

25 березня в одному з сіл Тульчинського району 6-річна дитина загинула під колесами автомобіля «ГАЗ-53». Хлопчик катався на велосипеді по проїзній частині дороги та, з’їжджаючи з гори, в’їхав під заднє колесо вантажівки. Трагедія сталась близько одинадцятої години ранку.

На Вінниччині 6-річний хлопчик на велосипеді в’їхав під заднє колесо вантажівки та загинув

Попередньо встановлено, що 31-річний водій вантажівки їхав на невеликій швидкості. Побачивши, що з гори на велосипеді йому на зустріч їде дитина, водій намагався уникнути зіткнення та з’їхав з дороги на обочину, але біди не вдалося уникнути. Хлопчик на швидкості заїхав під заднє колесо вантажного автомобіля. Від отриманих тілесних ушкоджень 6-річна дитина загинула на місці пригоди.

На Вінниччині 6-річний хлопчик на велосипеді в’їхав під заднє колесо вантажівки та загинув

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За фактом автопригоди наразі триває розслідування.

КОЗЯТИНСЬКИЙ РВ

25 БЕРЕЗНЯ О 15.15 ГОД. ВОДІЙ Л., 1963 Р.Н., ЖИТЕЛЬ С. КОЗЯТИН, РУХАЮЧИСЬ НА АВТОМОБІЛІ "MERCEDES -BENZ 300 TD" В М. КОЗЯТИНІ ПО ВУЛ. ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКА, НЕ НАДАВ ПЕРЕВАГУ В РУСІ, В НАСЛІДОК ЧОГО ДОПУСТИВ ЗІТКНЕННЯ З АВТОМОБІЛЕМ "ОПЕЛЬ-АСТРА", ПІД КЕРУВАННЯМ О., 1988 Р.Н., ЖИТЕЛЯ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ. В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП, МАЛОЛІТНІЙ СИН ВОДІЯ АВТОМОБІЛЯ "ОПЕЛЬ-АСТРА" Д., 2011 Р.Н., ОТРИМАВ ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ.

ВІННИЦЬКИЙ МВ
25 БЕРЕЗНЯ О 21.40 ГОД. ВОДІЙ АВТОМОБІЛЯ "ХЮНДАЙ АКЦЕНТ" В., 1970 Р.Н., ЖИТЕЛЬКА М. ВІННИЦЯ, РУХАЮЧИСЬ ПО ВУЛ. ПИРОГОВА В НАПРЯМКУ САБАРІВСЬКОГО ШОСЕ, НЕ ВИБРАЛА БЕЗПЕЧНУ ШВИДКІСТЬ ТА НЕ ВПОРАЛАСЬ З КЕРУВАННЯМ, ДОПУСТИВШИ НАЇЗД НА ПЕРЕШКОДУ (ДЕРЕВО). ВНАСЛІДОК ДТП, В. З ТІЛЕСНИМИ УШКОДЖЕННЯМИ ГОСПІТАЛІЗОВАНА ДО ТРАВМАТОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ МКЛ ШМД М. ВІННИЦІ. ПАСАЖИРКА АВТОМОБІЛЯ Г., 1983 Р.Н., ЖИТЕЛЬКА М. НЕМИРІВ, З ТІЛЕСНИМИ УШКОДЖЕННЯМИ ГОСПІТАЛІЗОВАНА ДО НЕЙРОХІРУРГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ МКЛ ШМД М. ВІННИЦІ.

Співробітники ДАІ 25.03.2014 виявили:
1. Порушень ПДР: - за добу – 184 (з них грубих – 124), - з початку року – 18497;
2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 25, - з початку року – 2034;
3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 36,
- з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 4204;
4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 40;
5. Не використання ременів безпеки: - за добу – 0, - з початку року - 457;
6. ДТП з матеріальними витратами: - за добу – 4, - з початку року – 428;
7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 11.



Переглядів: 4235
Поширень: 0