Полоснувши ножем по шиї, вирішила покінчити сварку зі своїм благовірним жителька Калинівського району. Подружжя щойно повернулось з застілля і вдома між обома половинками спалахнув скандал, завершенням якого стала реанімація 27-річного чоловіка.

Драма розігралась у селі Іванівська Слобідка. Відсвяткувавши день народження родички в одному з місцевих кафе, подружжя повернулось додому напідпитку. На побутовому ґрунті між ними виникла сварка, в якій жінка не знайшла жодних інших аргументів, як схопитись за ножа.

Коли міліція прибула до помешкання, 30-річна дружина була з гематомою на обличчі, тож, можна припустити, ножем вона могла відбиватися від свого чоловіка. Це вже вирішуватиме слідство. За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Наразі життю потерпілого нічого не загрожує. Як тільки він прийшов до свідомості, то повідомив правоохоронцям, що претензій до дружини немає.



Переглядів: 3678
Поширень: 0