З метою підвищення рівня безпеки перевезення пасажирів співробітники управління ДАІ в області спільно з представниками Укртрансінспекції проводитимуть комплекс профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Автобус 2014».

Метою операції є профілактика аварійності на пасажирському транспорті, попередження порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів, здійснення контролю за дотриманням законодавства автопідприємствами та перевізниками.

У період проведення відпрацювання, яке триватиме з 20 травня по 20 червня будуть проводитися перевірки підприємств і суб\'єктів господарювання, на предмет виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Особлива увага приділятиметься питанням підготовки автотранспорту до використання, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Також, здійснюватиметься посилений контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями автобусів, в першу чергу за дотриманням швидкісного режиму, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки тощо.



Переглядів: 2935
Поширень: 0